Nieuws


De nieuwe totaal catalogus 2021 

 

De nieuwe totaal catalogus 2021. Deelbare frames met tulles, doorvoerplaten, trekontlastingen, EMC klemmen. hulpgereedschappen, allemaal in onze nieuwe complete catalogus.

Daarnaast ook een klein deel kabelrupsen uit ons Kabelschlepp assortiment en deelbare beschermslangen van Reiku.

In de link hiernaast is de totaal catalogus snel en gemakkelijk de downloaden.

 

Download
CATALOGUS
Totaal catalogus 2021
Catalogus Cabtra 8.1-R.K-small.pdf
Adobe Acrobat document 17.3 MB


Revolutionair ontwerp, maakt doorvoersystemen nog meer universeel

 

DES24MX voor diameters tot 34 mm is er nu ook de DES380MX voor grote diameters tot 65 mm. Universeel stapelbaar en in te delen.

Later op bestaande installaties verder uit te breiden.  CLEAN, voor food- en pharma industrie

 

DES PDM 24 CLEAN doorvoerplaten voor de voedsel- en farmaceutische industrie.  De afgeronde vorm zonder randen voorkomt de ophoping van vuil en vergemakkelijkt het reinigen. Uiteraard zijn de doorvoerplaten contrasterend blauw van kleur, speciaal voor de voedselindustrie en voldoet aan alle gevraagde normen en eisen.2020 voor Cabtra uiterst succesvol.

 

2020 was een bijzonder succesvol jaar.  Door de introductie op de Nederlandse markt, de succesvolle verkopen en de boven verwachte verkoopcijfers maakten 2020 tot een succesvol jaar.  

 

Wij gaan vol vertrouwen het nieuwe jaar met een gevulde orderportefeuille, Innoverende producten, scherpe prijzen en betrouwbare leveringen. 

 

Laten we samen 2021 nog succesvoller maken. 

 

De allerbeste wensen voor 2021 ! 

Overstapservice

 

Ondanks dat de DES producten van Cabtra zowel technisch als ook financieel grote voordelen bieden t.o.v. andere kabeldoorvoersystemen en kabelmanagement producten blijkt het in de praktijk voor veel gebruikers lastig om over te stappen naar Cabtra.

Wisman Techniek heeft hiervoor een overstapservice. Klanten van Wisman Techniek kunnen hun voorraad één op één omruilen tegen producten van Cabtra. Op deze manier is het eenvoudig om de producten van Cabtra in te zetten zonder dat een bestaande voorraad overblijft.

 

Meer weten, of ook overstappen:

 

Bel of mail Wisman Techniek

 

verkoop@wisman-techniek.nl 

088 0023500

Cabtra erin, zonder dat u met incourante voorraad blijft zitten 

Kabeldoorvoer systemen leverbaar in ATEX

 

De catalogus groeit voortdurend. Nu nog meer producten leverbaar die zijn gebouwd volgens de normen van de ATEX-richtlijn 2014/34/EU. 

- GROEP II, Categorie 3, DOUANEZONE 22

- GROEP II, Categorie 3, GAS Zone 2

De kabelinvoersystemen zijn geschikt voor installatie in een potentieel explosieve omgeving, binnen de grenzen van de classificatiegebieden, volgens het conformiteitscertificaat.

 

info@cabtra.com

verkoop@wisman-techniek.nl DES-Kabel doorvoersystemen

 

Overstappen naar Cabtra doorvoersystemen, velen gingen u al voor

 

Al veel gebruikers van kabel doorvoerplaten, voor het doorvoeren van kabels zonder stekker, zijn overgestapt naar de Cabtra kabel doorvoerplaten. De kwaliteit van deze doorvoersystemen is hoog en voldoet aan alle noodzakelijke eisen en certificaten. 

De DES doorvoerplaten zijn in verschillende varianten en uitvoeringen. Mede door deze grote variatie is er altijd wel een passende doorvoersysteem.

 

De Cabtra doorvoersystemen zorgen daarbij voor een prijsdoorbraak.  De Cabtra dorvoersystemen zijn 25% tot 30% voordeliger en één op één uitwisselbaar met andere gangbare andere systemen.

 

 

info@cabtra.com

verkoop@wisman-techniek.nl

088 0023500DES-24MX Multifuntioneel stapelen

Van 10 tules naar wel 50 tules in één frame

 

De nieuwe DES-24MX is een multifunctioneel  deelbaar frame, uit to bouwen in meerdere "etages".  Hierdoor worde de capaciteit van de toe te passen grote of kleine tules vergroot.  De basis is het DES24 frame. Het nieuw ontwikkelde "tussenstuk" verdubbeld de capaciteit. Door hetzelfde "tussenstuk" meerder keren toe te passen kunnen er tot wel 50 kleine tules in één frame worden toegepast.  Door de slimme gepatenteerde oplossing zijn er voor de diverse uitvoering dus niet telkens verschillende frames nodig. Dit is weer terig te vinden in de prijs van het frame.

 

De DES-24MX is 4 varianten leverbaar: MX2 tot 20 kleine tules, MX3 voor 30 kleine tules, MX4 voor 40 kleine tules en de DES-24MX5 50 voor kleine tules. Capaciteit tot wel 300 kabels.

Uiteraard kunnen in alle frames kleine en grote tules door elkaar worden gevarieerd.

 

info@cabtra.com

verkoop@wisman-techniek.nl

088 0023500
Succesvolle introductie Cabtra

De introductie van Cabtra.com is erg succesvol. De verkoop van de Cabtra kabeldoorvoer systemen was al voor de introductie van de website www.cabtra.com enige tijd op gang, maar de officiële introductie van ons merk Cabtra heeft een boven verwachtte extra boost veroorzaakt.

Vooral het unieke universele systeem biedt veel voordelen voor gebruikers. Daarnaast is de scherpere prijs een prettige bijkomstigheid.

 

Het leveringsprogramma zal de aankomende periode nog flink worden uitgebreid. Houdt u daarvoor deze website in de gaten.

Vindt u uw toepassing niet direct, bel of mail ons dan:

info@cabtra.com

verkoop@wisman-techniek.nl

088 0023500Cabtra online

Hoewel we al enige tijd actief waren met de Cabtra producten is de website met daarbij de webshop Cabtra nu online.

Cabtra.com is een merknaam van Wisman Techniek in Ruurlo. Wisman Techniek introduceerde ooit Icotek Entry Systems op de Nederlandse markt. Verdere ontwikkelingen en feedback van gebruikers hebben geleid tot een nieuw eigen merk.  Nieuwe ideeën en Feedback van klanten zijn verwerkt in nieuwe producten. En dat tegen scherpere prijzen. 

U hier online kopen maar uiteraard kunt u ook gewoon terecht bij Wisman Techniek of via vraag bij uw locale reseller.

Telefoon 088 0023500 of per email: verkoop@wisman-techniek.nl 

Cabtra.com is powered by Wisman Techniek

 

www.cabtra.com is de website en webshop voor kabel management producten van Wisman Techniek.